Bayraktar'ın gözünü fezleke mi korkuttu?

Fezleke gözünü mü  korkuttuBaşbakanı istifaya çağıran eski Bakan Erdoğan Bayraktar, istifasını askıya aldı. Başbakan'a ise ''RTE'' dedi. ''İmar planlarının büyük bir bölümünü Başbakanın talimatıyla yaptım, Başbakan da istifa etmeli” diyerek milletvekilliğ

Bayraktar'ın gözünü fezleke mi korkuttu?

Fezleke gözünü mü  korkuttu

Başbakanı istifaya çağıran eski Bakan Erdoğan Bayraktar, istifasını askıya aldı. Başbakan'a ise ''RTE'' dedi.

 ''İmar planlarının büyük bir bölümünü Başbakanın talimatıyla yaptım, Başbakan da istifa etmeli” diyerek milletvekilliğinden de istifa edeceğini açıklayan eski bakan Erdoğan Bayraktar, çark etti.

Bayraktar'ın, hakkında hazırlanan fezleke nedeniyle kararını değiştirdiği, milletvekilliğinden istifası halinde dokunulmazlığı kaldırılacağı için, yargı önüne çıkması gerekeceği, bu nedenle de bir müddet bekleme kararı aldığı belirtiliyor.

Bayraktar'ın, AK Parti Genel Merkezi'ne gönderdiği istifa dilekçesi hakkında da işlem yapılmadı. Grup yöneticileri Bayraktar ile görüştü. Eski bakanın bu görüşmede ''Başbakan’ın istifa etmesini, yeni bir hükümet kurup, kendisini ve kamuoyunu rahatlatması anlamında söyledim” dediği öğrenildi.

AK Parti grup yönetimi de, Bayraktar’ın dilekçesini TBMM Başkanlığı'na şimdilik sevk etmeme ve bekletme kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler