Bayraktar'a muhteşem karşılama!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’un Hayrat İlçesi’ne ziyaret etti.Bakan Bayraktar’ı Hayrat merkezi’nde kalabalık vatandaş karşıladı. Bakan Bayraktar,  ilçede esnafı ziyaret ederek teker teker esnafın elini sıktı sorunlarını dinledi.Da

Bayraktar'a muhteşem karşılama!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’un Hayrat İlçesi’ne ziyaret etti.

Bakan Bayraktar’ı Hayrat merkezi’nde kalabalık vatandaş karşıladı. Bakan Bayraktar,  ilçede esnafı ziyaret ederek teker teker esnafın elini sıktı sorunlarını dinledi.

Daha sonra Bakan Bayraktar, Nuhoğlu Vakfı’nın düzenlemiş olduğu 11. Hayrat Buluşmasına katıldı.  Girişte Bakan Bayraktar çiçeklerle karşılandı.

11. Hayrat Buluşmasına Bakan Bayraktar’ın yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili safiye Seymenoğlu, Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of belediye Başkanı Murat Saral, Of AK parti İlçe Başkanı Fazlı Çapaoğlu, hayrat Kaymakamı Ömer Dereci, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Nuhoğlu Vakfı Genel Başkanı Hayrettin Nuhoğlu ve davetliler katıldı.

Konuşmalar öncesinde kolbastı ve horon gösterisi yapıldı. Bakan Bayraktar burada yaptığı konuşmada Nuhoğlu ailesinin Of’un ve Hayrat’ın eğitimdeki gururu olduğunu belirterek, ‘’ Çok yakın olduğumuz bir ailedir. Türkiyenin her tarafında bu aileden akrabalar var.  Çetin Nuhoğlu bey bu yöreden ve topraklardan yetişmiş bir kardeşimiz, bu duygu ve bu sorumlulukla kendi yöresinin ve kendi insanının daha iyi bir eğitim alabilmesi için bu vakfı kurarak maddi ve manevi  olarak 15 yıldır çalışmanının emeğinin sonucu olarak bu günlere geldi. Bu günde bu kutlamaların onbirincisini yapıyoruz’’ dedi.

Of, Hayrat, Çaykara’nın çok önceden olduğu gibi bu günde eğitiem büyük ömnem verdiğini ifade eden Bayraktar, ‘’Vakıf başkanı  Hayretin Nuhoğlu’nu eğitime verdiği katkıdan dolayı kutluyorum.  Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Biz bu yörenin insanlarıyız. Hep dayanışma içinde olacağız. Hep birliktelik içinde olacağız.  Kardeşlik duygusunu, birliktelik duygumuzu  artıracağız, bu Trabzonumuza yakışan bir özelliktir’’ diyen  BakanBayraktar konuşmasını şöyle sürdürdü: ayakışlan bir özlelşktir.

‘’Trabzon Türkiye’nin çimetosu, amiral gemisidri. Dün gece Trabzonda Avrupa Gençlil olimpiyatları açılışı yapıldı.  Dünyada hiç bir şehrin beceremeyeeci bir kalitede bir efenedlikle açılışlı yapıldı. 49 ülkeden katılım vardı 4. Binden fazla sporcu gelmişti.Tabzonun şehir olduğunu Trabzon insanın beyefendi olduğunu ve ülkesine ala ildiğine bağlı olduğunun eseridir bunlar’’

Bakan Bayraktar, konuşmasını şoyle sonuçlandırdı:

‘’ Türkiye  Cumhuriyetinin yeni hükümeti  61. Hükümeti. Kuruldu.  Ben de sizin sayenizde biz de gayret ettik, burada miletvekili Safiye Seymenoğlu var,  diğer miletvekilleri gayret etti.  Esas Hayrat’ın Sürmenin Ofun , Araklının Trabzonun 18 ilçesinin sayesinde Trabzondan kabinede yer aldım. Allah bizi mahcup etmesin,. Burada ne söz verdiysek bunları programdahilinde hepsini yapacağız.  Artık siyaset yok, bundan sonra icraat var,  bundan sonra yöremize insanımıza tüm Ttürkiye hizmet var. Türkiye’yi Dünya milelerii arasında en büyük 10 ekonomi arasına sokmak var.  Bunun için canla başla çalışcağız’’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler