Bayraktar'a coşkulu karşılama

Seçim gezilerin sürdüren Erdoğan Bayraktar, Beşikdüzü ilçesine ziyaretinde yoğun ilgi gördü. İlçe girişinde yüzlerce aracın katıldığı konvoy ile karşılanan Bayraktar, AK Parti seçim bürosunun açılışını yaptı. AK Parti İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret eden Bay

Bayraktar'a coşkulu karşılama

Seçim gezilerin sürdüren Erdoğan Bayraktar, Beşikdüzü ilçesine ziyaretinde yoğun ilgi gördü. İlçe girişinde yüzlerce aracın katıldığı konvoy ile karşılanan Bayraktar, AK Parti seçim bürosunun açılışını yaptı. AK Parti İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret eden Bayraktar’a, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci tarafından ilçenin sorunlarıyla ilgili brifing verildi. İlçenin sorunlarını not alan Bayraktar, Beşikdüzü’nün sıkıntılarının giderileceğini söyledi.

Burada partililere seslenen Bayraktar, Beşikdüzü’nde gerçekleştirilen sıcak karşılama nedeniyle teşekkür ederek Beşikdüzü’nün Trabzon’da eğitime önderlik yapan ilçelerden biri olduğunu ve Beşikdüzü’ne fakülte kazandırmak için gayret göstereceklerini kaydetti. Bayraktar konuşmasında "Sizler sıradan insanlar değilsiniz, teşkilatın mensubu olan, muhtarlar, teşkilat mensubu hanımlar, beyler var. Bu işi bilen insanlarsınız. Türkiye çok ciddi bir noktadadır, çok önemli bir kapının eşiğindedir. Türkiye’nin yaklaşık 80 yıllık cumhuriyet tarihinde Atatürk tarafından ciddi çalışmalar yapılmıştır, diğer siyasi partiler tarafından yapılmıştır. Koalisyonlar olduğu zaman Türkiye ciddi bir anlamda geri gitmiştir.

Türkiye’nin kasası boşaltılmıştır. Şimdi ise Türkiye’nin kasasında 90 milyar dolar para birikmiş. IMF’ye olan borcumuz 5 milyar dolara inmiş. IMF’ye artık borcumuz kalmamış. Dünya’nın gözü artık Türkiye’nin üzerindedir. Türkiye’de yatırım ve kalkınma iklimi oluşmuştur. Kişi başına gelirimiz 3 bin dolardır. Şimdi 10 bin dolara çıktı, 3 katı arttı. Bu iş ibadete ve spora benzer. El ile tutulup, göz ile görülmez" dedi.

Ardından Beşikdüzü eski Belediye Başkanı Mehmet Gözaçan’ın annesinin cenazesine katılan Bayraktar, Gözaçan ailesine başsağlığı diledi. Bayraktar, ilçede esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Vatandaşlar ile de görüşen Bayraktar, istikrarın sürmesi ve 2023 hedefi için 12 Haziran seçimlerinde destek istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset