Bayraktar: 'Türkiye'yi güçlendirmeliyiz'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, dünyada iletişimin, ulaşımın, yakınlaşma ve bilişimin arttığını söyledi. Bilişim dünyasında artık herkesin bilgiye kolaylıkla ulaştığını belirten Bakan Bayraktar, “Artık herkes her şeyi biliyor. Bizim yapmamız

Bayraktar: 'Türkiye'yi güçlendirmeliyiz'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, dünyada iletişimin, ulaşımın, yakınlaşma ve bilişimin arttığını söyledi. Bilişim dünyasında artık herkesin bilgiye kolaylıkla ulaştığını belirten Bakan Bayraktar, “Artık herkes her şeyi biliyor. Bizim yapmamız gereken daha çok çalışmaktır. Ufak tefek meselelere takılmadan fotoğrafın büyüğüne bakarak Türkiye’yi büyütmektir. Türkiye’yi güçlendirmektir. Türkiye’nin 76 milyonu bunun farkındadır. Bunun farkındadır ki Türkiye’nin kendi kurduğu Türk halkının kendi kurduğu partisini iktidar yaptı, 11 yıla yakındır iktidarda tutuyor ve oyları da eskiye oranla en yüksek düzeydedir.” diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bakanlık çalışanları, il müdürleri, TOKİ ve İller Bankası çalışanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Bakan Bayraktar burada yaptığı konuşmada Türkiye’nin son 10,5 yılda çok büyük bir istikrar, kalkınma gelişme ve duruş sergilediğini önemli mesafeler kat ettiğini belirtti. Bayraktar, “Bugün Türkiye’ye tarafsız bir gözle baktığımızda dünyanın en sıkıntılı, en çalkantılı coğrafyasının merkezinde bulunan ülkemiz elhamdülillah bugün istikrarını korumakta ve kalkınmasını devam ettirmekte. Türkiye’deki huzur ve sükun devam etmekte. Fakat Türkiye’nin sadece 1,5 milyarı aşan Müslümanların huzuru, barışı kalkınması ve gelişmesi için değil dünyadaki tüm mazlum insanlar için Türkiye bir önder ve rehber oldu. Bütün bu devletlerin insanların bir bakış noktası oldu fakat, bundan rahatsız olan kesimler var. Bu rahatsızlık vardı bundan sonrada olacak.” diye konuştu.

Dünyada iletişimin, ulaşımın, yakınlaşma ve bilişimin çok arttığını ifade eden Bakan Bayraktar, “Artık herkes her şeyi biliyor. Bizim yapmamız gereken daha çok çalışmaktır. Ufak tefek meselelere takılmadan fotoğrafın büyüğüne bakarak Türkiye’yi büyütmektir. Türkiye’yi güçlendirmektir. Türkiye’nin 76 milyonu bunun farkındadır. Bunun farkındadır ki Türkiye’nin kendi kurduğu Türk halkının kendi kurduğu partisini iktidar yaptı, 11 yıla yakındır iktidarda tutuyor ve oyları da eskiye oranla en yüksek düzeydedir." dedi.

Türkiye’nin her zamankinden daha çok istikrara ihtiyacı olduğunu ifade eden Bayraktar, “Her zamankinden daha çok birbirimizi desteklemeye ihtiyacımız var. Ufak tefek meseleleri ufak tefek menfaatleri elimizin tersi ile itmek zorundayız. Geldik gidiyoruz ama İslamiyet kalacak. Türk vatanı, Türk devleti, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacak. Bin yıldır bu toprakları bize yurt, vatan ettik. Bu vatan bizim namusumuzdur bu bayrak şerefimizdir bu vatanı güçlendirmek için bu vatın yüceltmek için milletimizin refahının artırmak için olanca gücümüzle gayret edeceğiz ve olanca gücümüzle çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak 2 yıldır heyecanlı titiz ve üretken bir şekilde gayret ettiklerini kaydeden Bayraktar, “Bu gayretimiz gittikçe daha da artacak. Ülkemizde yatırım ortamını iyileştirmek için olanca gayretle çalışıyoruz. Her geçen gün bakanlığımız bürokrasiyi azaltma, kendi departmanları arasındaki ahengi arttırma noktasında çok önemli örnekler vermekte. Bunu arttıracağız, Türkiye’yi ileriye taşımaya gayret göstereceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler