Bayraktar: Trabzon marka yolunda

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar, Maçka ilçesinde partililer, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Beraberinde Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte kahvaltılı t

Bayraktar: Trabzon marka yolunda

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar, Maçka ilçesinde partililer, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Beraberinde Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte kahvaltılı toplantıya katılan Bayraktar, Trabzon’a hizmet yaparken hiçbir zaman parti ayrımı yapmadıklarını söyledi. Türkiye’nin yakaladığı yatırım ortamından Trabzon’un gereken payı alması için çaba harcadıklarını ve harcayacaklarını ifade eden Bayraktar “ Trabzon tarihi derinliğine uygun, misyonuna uygun bir marka şehir olma yolundadır. Trabzon son yıllarda özellikle Belediye Başkanımızın son 2 yılda geldikten sonra bu yolda çalışmalar hızlanmıştır. Trabzon’un önü açıktır, bu bakımdan bu seçimlerde siz değerli kardeşlerimizden bir farkındalık sağlamamız için, Ankara’da çok güçlü bir şekilde temsil edilmemiz, sesimizi çıkarmamız için desteklerinizi bekliyoruz. Belediye Başkanımız gece gündüz arı gibi çalışıyor. Belediye Başkan’ımızla, diğer arkadaşlarımızla birlikte burada bir amiral gemisi oluşturalım. Trabzon kalkınırsa, gelişirse Türkiye’nin 780 bin km coğrafyasında çok ciddi bir şekilde mesaj veririz. ‘Bize Her Yer Trabzon’ deriz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset