Bayraktar TOKİ'yi ziyaret etti

AK Parti Trabzon milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Akçaabat ilçesine bağlı Yıldızlı beldesindeki TOKİ Konutları’nda kalan vatandaşların dertlerini dinledi.Sabah saatlerinde Yıldızlı TOKİ Konutları’nda bulunan bir çay ocağında TOKİ

Bayraktar TOKİ'yi ziyaret etti

AK Parti Trabzon milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Akçaabat ilçesine bağlı Yıldızlı beldesindeki TOKİ Konutları’nda kalan vatandaşların dertlerini dinledi.

Sabah saatlerinde Yıldızlı TOKİ Konutları’nda bulunan bir çay ocağında TOKİ sakinleri ile buluşan Erdoğan Bayraktar, samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda bir konuşma yaptı. “ben buraya sizden oy istemek için gelmedim; dertlerinizi dinlemeye ve çözüm bulmaya geldim” diyen Bayraktar “Herkes açık açık dertlerini sorunlarını ve çözüm önerilerini anlatsın. Sizleri dinleyeceğim. Tek tek not alacağız. Oy verir veya vermezsiniz. Her tercihiniz kabülümüzdür. Siz kime oy vereceğinizi bilirsiniz. Bir aday gibi konuşmayacağım. Yol ve benzeri sorunlarınızın farkındayız. Ancak burasının belediyesinin gücü ortada. Trabzon Belediyesi sınırları içinde bunlar olsaydı sorunlar kısa sürede çözülürdü. Büyükşehir olduğumuzda zaten bu tür konular problem olmaktan çıkacak” dedi.

“Trabzon benim memleketim” diyen Bayraktar “Geçmişte bu konutları yaparken görevde olan valimiz ve diğer arkadaşlar yol sorunun çözüleceği konusunda bize söz verdi. Bu sonradan sabote edildi. Sabote edilen haklı, haksız demiyorum haklı olabilirler. İnsan menfaatini düşünür. Bizim yetkimiz olmadığı halde suç olduğu halde ben risk aldım yolu ihale ettim. 1 kilometresi yapıldı. Biz bu milletin hizmetçisiyiz. Burası Büyükşehir olacak. Büyükşehir olunca imkanlar artacak. Bütün buralar Büyükşehir dahil olacak. Bizde gayret edeceğiz ve sorun çözüme kavuşacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler