Bayraktar partili gençlerle buluştu

Yemeğe Bayraktar’ın yanı sıra milletvekili adayları Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Safiye Seymenoğlu, Yunus Karabela, Salih Cora ile İl Başkanı Adnan Günnar ve partililer katıldı. Genç partililerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Bayraktar, yemekte yaptığı k

Bayraktar partili gençlerle buluştu

Yemeğe Bayraktar’ın yanı sıra milletvekili adayları Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Safiye Seymenoğlu, Yunus Karabela, Salih Cora ile İl Başkanı Adnan Günnar ve partililer katıldı. Genç partililerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Bayraktar, yemekte yaptığı konuşmada “Sevgili gençler sizler Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaştasınız. 21 yaşında başkomutan olan Atatürk’ün yaşındasınız, 39 yaşında Mareşal olan Mustafa Kemal’in yolundasınız.

Değerli gençler bizler de İstanbul’u fetheden Fatih’in izini sürüyoruz, Cumhuriyetimizi kuran Atatürk’ün izini sürüyoruz. Sizlerle beraber sürüyoruz. Trabzon alnı açıktır, Trabzon’un başı diktir” dedi.

“Türkiye var olacak çünkü bu güzel gençlik bu coşkulu gençlik Türkiye’mizi yüceltecek, sizlerle gurur duyuyorum sizleri çok seviyorum” diyen Erdoğan Bayraktar “ Türkiye Cumhuriyeti’ni Türkiye devletini dünya milletleri arasında ana aktör olmak için yola çıktı. Siz gençlerin istikbali parlaktır. Türkiye’de Anayasa değişikliği için kapı aralanmıştır. Türkiye’de gerekli yasal düzenlemeler yapılmıştır.

Bizim gençliğimiz bundan sonra işsiz kalmayacak, bizim gençliğimiz aranılır gençlik olacak, güvenilir gençlik olacak, teknolojiyi okuyabilen bir gençlik olacak. Bilgili, akıllı ve cesur gençlik olacak. Bu gençlik burada var Trabzon da var. Bizde sizlerle beraber Türkiye’yi yüceltmek için büyütmek için Trabzon’u marka kent yapabilmek için sizlerle beraber yola çıktık. Bizim hamasi ifadelere, başkalarına çamur atmaya, başkaların yaptıklarına sahip çıkmaya, başkaların yaptıklarını kötülemeye karnımız tok.

Yapamayacaklarımızı da kesinlikle söylemeyeceğiz. Biz çok gayretli olacağız biz çok azimli olacağız, çok çalışacağız. Birinci rehberimiz bilgidir.

Sıhhatli olmaktır, güvenilir olmaktır, cesur olmaktır, ekip olmaktır bunları yapacağız. Türkiye kalkınırken, Trabzon Türkiye’nin Amiral gemisidir. Trabzon tarihi derinliğine uygun, kendi misyonuna uygun bir başarı yakalamalıdır.

Türkiye gelişirken, Trabzon da gelişsin. Trabzon Türkiye’nin en önemli vilayetlerinden bir tanesi olsun, Trabzon kan kaybetmesin. Gün, bugündür. Türkiye’nin yolu açıktır, sizin istikbalinizin yolu açıktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler