Bayraktar: Parti ayrımı yapmıyoruz

Bayraktar, Trabzon’un Of İlçesi’nde esnafları ziyaret etti. Of Belediye Başkanı Murat Saral ve AK Parti İlçe Başkanı Fazlı Çapoğlu ile ilçe merkezini gezen Bayraktar, esnaflarla bir araya geldi. Daha sonra ise yine Of İlçesi’ne bağlı Uğurlu Beldesi’ne gid

Bayraktar: Parti ayrımı yapmıyoruz

Bayraktar, Trabzon’un Of İlçesi’nde esnafları ziyaret etti. Of Belediye Başkanı Murat Saral ve AK Parti İlçe Başkanı Fazlı Çapoğlu ile ilçe merkezini gezen Bayraktar, esnaflarla bir araya geldi. Daha sonra ise yine Of İlçesi’ne bağlı Uğurlu Beldesi’ne giderek burada vatandaşlara bir konuşma yaptı.

Bayraktar, Trabzon’dan çok güçlü bir şekilde Ankara’ya gitmek için iki ay boyunca seçim çalışması yaptıklarını belirterek, “Of benim doğum yer, 11 yaşından beri çalışıyorum, ben sizin evladınızım, bu kardeşinizi, ağabeyinizi çok güçlü bir şekilde destekleyerek Ankara’ya gönderin” dedi.

AK Parti iktidarında Türkiye’ye Avrupa ülkelerinin gıpta ile baktığını ifade eden Bayraktar, “Hükümetimiz çok güzel işler yaptı. Bu hizmet ve yatırımlarımız devam edecektir. İstikrarın, yatırımların sürmesi için bizi çok güçlü bir şekilde destekleyin, elimizi güçlü yapın. Siz bize oy verseniz de vermeseniz de biz size hizmet edeceğiz. Biz gençlerimize yeni istihdam alanları bulacağız, gençlerimizi iş sahibi yapacağız. Hizmetlerimizde bugüne kadar parti ayrımı yapmadık. Bugünden sonra da yapmayacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset