Bayraktar işadamlarıyla buluşacak

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, 8 Mayıs Pazar günü İstanbul’da yapılacak toplantıda Trabzonlu işadamlarıyla buluşacak. Haber61.Net'te bu toplantıya katılacak... TOKİ’nin dünya çapında marka bir kurum haline gelm

Bayraktar işadamlarıyla buluşacak

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, 8 Mayıs Pazar günü İstanbul’da yapılacak toplantıda Trabzonlu işadamlarıyla buluşacak. Haber61.Net'te bu toplantıya katılacak...

 

TOKİ’nin dünya çapında marka bir kurum haline gelmesinde elde ettiği başarısını siyasete taşımaya hazırlanan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar, seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir ziyaret programı gerçekleştiriyor. 13 günde Trabzon’un 18 ilçesinin tamamına giderek teşkilat yöneticileri ile görüşen Bayraktar, bu süre içinde kent merkezindeki ve Büyük Sanayi Sitesi’ndeki esnafları da ziyaret etti. Bu programların yanı sıra basın toplantılarına katılan ve vatandaşlarla da buluşan Bayraktar, ziyaretlerini Trabzon ile sınırlı tutmuyor.

 

Şehre yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunmak ve kendi hedeflerini açıklamak üzere Trabzonlu işadamları ile buluşmaya hazırlanan Bayraktar, hafta sonu İstanbul’da düzenlenecek olan ‘Trabzonlu İşadamları Kahvaltısı’na katılacak.

 

‘Trabzonlu İşadamları Kahvaltısı’ 8 Mayıs Pazar günü saat 10.00′da Ümraniye Tepeüstü mevkiindeki Çırçır Ormanı içinde bulunan Fevzi Hoca Tesisleri’nde gerçekleşecek.

 

BAŞKENT KULİSİ’NE KONUK OLACAK

Kahvaltılı toplantıda işadamları ile görüşecek olan Bayraktar, akşam saatlerinde ise Kanal 7’nin canlı yayın programına konuk olacak. “Başkent Kulisi” isimli programa katılacak olan Bayraktar, gündeme ve seçime ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. Trabzon’daki çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunacak olan Bayraktar, TOKİ’nin ve AK Parti’nin 8,5 yılda gerçekleştirdiği çalışmaları da anlatacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset