Bayraktar: İMF'ye dilenen ülke yok

Bayraktar’ın yanı sıra açılışa Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Safiye Seymenoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz katıldı.Bayraktar, seçim bürosu aç

Bayraktar: İMF'ye dilenen ülke yok

Bayraktar’ın yanı sıra açılışa Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Safiye Seymenoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz katıldı.

Bayraktar, seçim bürosu açılışı öncesi mahalledeki çocuklarla yakından ilgilenerek oyuncak hediye etti. Seçim bürosunda mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yapan Bayraktar, Türkiye’nin AK Parti iktidarıyla 8,5 yılda her alanda atılım yaptığını belirtti. Bayraktar, “Daha önceki koalisyonlar döneminde olduğu gibi IMF’nin kapısında dilenen bir Türkiye değil, artık IMF’ye güle güle diyen, kasasında 90 milyar dolar parası olan bir Türkiye var.

Muhalefet niye bu kadar çok konuşuyor, yapamayacağı şeyleri bol keseden atıyor, biliyor musunuz, kasada 90 milyar dolar var ya ona göz diktiler. Bol keseden atıyorlar, hazineye boşaltacaklar, paranın önüne altı sıfır koyacaklar, size kaşıkla verdiğini kepçeyle alacaklar’’ dedi.

Bengisu’nun alt yapı sorunu olduğunu ifade eden Bayraktar, ‘’Belediye Başkanımız Gümrükçüoğlu ile birlikte alt yapı problemlerini halledeceğiz. Sizden isteğimiz bizleri desteklemeniz. Biz 6 arkadaşımızla sizlerin desteğiyle Trabzon’dan Ankara’ya gitmeliyiz’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset