Bayraktar esnaftan destek istedi!

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar Kunduracılar ve Kemeraltı esnafını ziyaret ederek destek istedi.Beraberinde Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte esnafı ziyaret eden Bayraktar, Trabzo

Bayraktar esnaftan destek istedi!

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar Kunduracılar ve Kemeraltı esnafını ziyaret ederek destek istedi.

Beraberinde Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte esnafı ziyaret eden Bayraktar, Trabzon’a en iyi hizmeti verebilmeleri için güçlü desteğe ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Bayraktar “Bizleri Ankara’ya elimiz güçlü bir şekilde gönderirseniz bizlerin, her şeyin en iyisine layık Trabzon’a daha iyi hizmet vermemizin önünü açmış olursunuz. Bu güne kadar Trabzon’a yaptığımız hizmetler bizlerin referansı olmuştur. Bundan sonra da bu güzel şehre en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise yaptıkları hizmetlerle Trabzon’un çehresinin değişmeye başladığına dikkat çekerek, “Yaptığımız hizmetlerde Erdoğan Bayraktar’ın büyük desteğini gördük. Bakanımız Faruk Nafiz Özak, milletvekillerimiz ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da katkı ve destekleriyle Trabzon kabuğunu kırmıştır.

Vatandaşlarımızın yapılan hizmetleri en güzel şekilde değerlendireceğine inanıyorum. Halkımızın vereceği güçlü destekle gelecek kuşaklara daha iyi bir Trabzon bırakacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler