Bayraktar, bugün Arnavutluk'a gidecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bugün Arnavutluk'a gidecek.Bakan Bayraktar, beraberindeki heyet ile birlikte 'İklim Değişikliği Konusunda Bölgesel Yaklaşımlar' konferansında Türkiye'nin iklim değişikliği konusunda yaptığı çalışmaları anlatıp

Bayraktar, bugün Arnavutluk'a gidecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bugün Arnavutluk'a gidecek.

Bakan Bayraktar, beraberindeki heyet ile birlikte 'İklim Değişikliği Konusunda Bölgesel Yaklaşımlar' konferansında Türkiye'nin iklim değişikliği konusunda yaptığı çalışmaları anlatıp, deneyimlerini paylaşacak.

Bayraktar'ın, Arnavutluk temasları çerçevesinde Çevre, Orman ve Su İdaresi Bakanı Fatmir Mediu ve konferansa katılan diğer bakanlarla ikili görüşmeler yapması planlanıyor.

Arnavutluk ziyareti sonrası Makedonya'ya gidecek olan Bayraktar, Üsküp Büyükelçiliği'nde Çevre ve Fiziksel Planlama Bakanı Abdülhakim Ademi ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Bakan Bayraktar'ın bugün başlayacak resmi ziyaret programı 3 gün sürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler