Bayraktar: Biz Heryer Trabzon

AK Parti Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı, TOKİ Eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Ümraniye'de Trabzon Dernekleri Federasyonu'nun organizesinde Trabzonlu İşadamlarıyla Kahvaltıda bir araya geliyor...

Bayraktar: Biz Heryer Trabzon

AK Parti Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı, TOKİ Eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Ümraniye'de Trabzon Dernekleri Federasyonu'nun organizesinde Trabzonlu İşadamlarıyla Kahvaltıda bir araya geliyor...

BAYRAKTAR SALONA GELDİ...

Trabzonlu iş adamlarıyla fikir alışverişinde bulunacak olan Bayraktar biraz sonra toplantı salonuna geldiTrabzonlu ünlü İş adamlarından Ali Ağaoğlu, Süleyman Varlıbaş, İbrahim Cevahir ve çok sayıda iş adamının katıldığı toplantıya AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Oktay Saral da katıldı.

Bayraktar, Ali Ağaoğlu ve Süleyman Varlıbaş ile aynı masada oturarak kahvaltı yaptı.

Trabzonlu İş Adamları Derneği Başkanı Kemal Şener, Trabzonlular olarak bir arada olmanın güç olduğunu belirterek, "İnşallah bu toplantı bir güç olur. Ezberi bozarak ülkeye moral veren bölgemizin medaari iftarı Erdoğan Bayraktar'ın mecliste de ezberleri bozacağını belirtir ve kendisinin arkasında olduğumuzu belirtiriz. Herkese afiyet olsun" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili adayı eski Of Belediye Başkanı Oktay Saral, "Türkiye'nin 4 bir tarafına dağılmış çok değerli iş adamları ağabeylerim hepiniz hoşgeldiniz. 12 Haziran seçimleri için burada sabahtan başlayıp gecelere kadar süren bu ziyaret ve çalışmalarımız halkımızın da yoğun ilgisiyle son derece güzel geçiyor.

AK Parti'nin 8.5 yılda Başbakanımızın güzel koordinesiyle Türkiye'nin 4 bir yanına projeleri yayarak ülkemizi dünyanın en önemli ülkeleri arasına sokarak bir çığır açılmıştır.

İnsan hak ve özgürlüklerinin optimum noktada olması özlenen ve özgürleşen bir Türkiye. Biz de oraya bir katma değer oluşturabilir hizmeti hizmetkarlığı siz çok değerli hemşehrilerimizle birlikte bu gücü ve kuvveti kendimizde görüyoruz. Yapamayacağımız bir şey olmadığını düşünüyoruz. Sizlere hizmet ve hizmetkarlık gönlümüzün bu noktadaki en büyük düşüncesidir. Sayın Erdoğan Bayraktar da Trabzon'da önemli işler yapıyor. Kendisi değerli bir insan bizim için. Hepinizi selamlıyorum" diye konuştu.

BAYRAKTAR: BİZ EVİMİZDEYİZ

Erdoğan Bayraktar, "Çok değerli katılımcılar, biz Harzemşahlardan Anadolu Selçuklularından Osmanlı imparatorluğundan Türkiye Cumhuriyeti'nin oluşumunun manifestosunda olan güzel insanlar, Türkiye'nin çimentosu güzel insanlar hepinizi en içten dilek ve duygularımla selamlıyorum hoşgeldiniz. Çok fazla geriye gidecek değilim.

Cumhuriyetimizin kurucusu yüce Atatürk'ün Türkiye'de neler yaptığını çok iyi biliyoruz. Türkiye 1923'ten 1938'e kadar çok istikrarlı ve yüzde 10 lara varan kalkınma hızıyla İstiklal harbından çıkmış tarumar olmuş 22 bin kilometrekare topraktan 330 bin kilometrekare toprağa çıkmış. Bir cumhuriyeti daha sonra hem Atatürk'ümüz hem de cumhuriyetimizi kuran o kuvayi milliye ruhuyla bugün 760 bin kilometrekareye çıkarttı.

Trabzon'da Trabzonspor'da biz diyoruz ki "Bize Her Yer Trabzon"

Biz burada kesinlikle siyaset yapamayız. Biz evimizdeyiz. Trabzon, Giresun'dan Gümüşhane'den Rize'den Artvin'den sorumludur. Biz biriz, biz bütünüz arkadaşlar. Bende acizhane olarak bu yörenin ruhundan ve gözeneklerinden yetişen bir arkadaşınız olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi7nde çalıştığım süre içerisinde yaptığım 4 bin ihalede harcamış olduğum 25 kattirilyon parada sizlerin başını öne eğdirecek bir iş yapmadım. Allah beni şaşırtmadı inşallah bundan sonra da şaşırtmaz.

Biz öyle kuru bir sevda için yola çıkmadık. Biz iz sürüyoruz. İstanbul'u feteden Fatih'in izini sürüyoruz. Atatürk'ün izini sürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Bayraktar'ın İstanbul'da Trabzonlu İşadamlarıyla bir araya geldiği toplantı sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset