Bayraktar Bayburt'tan güç aldı

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar,  Bayburtlular Derneği’ni ziyaret etti. Bayraktar minik boksörlerle de bir araya geldi.Bayburtlular Derneği ziyaretinde Bayburt Boks Kulübü’nün minik sporcuları tarafından çiçekler

Bayraktar Bayburt'tan güç aldı

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar,  Bayburtlular Derneği’ni ziyaret etti. Bayraktar minik boksörlerle de bir araya geldi.

Bayburtlular Derneği ziyaretinde Bayburt Boks Kulübü’nün minik sporcuları tarafından çiçeklerle karşılanan Bayraktar, minik boksörlerin arasına girerek objektiflere poz verdi. Bayraktar’a ziyarette İstanbul Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksü ile AK Parti il yöneticilerinden Hakan Terzioğlu da eşlik etti. Bayburtlular Derneği Başkanı Kaya Çakır ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Bayraktar, önemli açıklamalarda bulundu.

“Bayburt Trabzon’un yaylası, Trabzon ise Bayburt’un sahilidir” diyen Bayraktar, “Bu doğrultuda Bayburt’a çeşitli yatırımlar yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bayburtluları bilirim. CHP’ye zırnık koklatmazlar. İstikrar ve yatırımların hızla devam etmesi için siz Bayburtlu kardeşlerimizden güç istiyorum” dedi.

Dernek Başkanı Kaya Çakır da yaptığı konuşmada, “Sayın Erdoğan Bayraktar’ı TOKİ’de imzasını attığı başarılı işlerle tanıyoruz. Çalışkan, dürüst ve yardım sever birisi. Kendisine ziyaretinden oldukça memnun olduk” dedi.

Konuşmaların ardından Bayraktar ve Esenler Belediye Başkanı Göksu’ya 1923 yılında inşa edilen Bayburt Saat Kulesi’nin maketi hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset