Bayraktar askerliğini hatırladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile TTK İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mustafa Kar, bir otelde buluştu.Bakan Erdoğan Bayraktar, Ak Parti’nin kuruluşunun 10. yıl etkinlikleri çerçevesinde Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iftar programına kat

Bayraktar askerliğini hatırladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile TTK İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mustafa Kar, bir otelde buluştu.

Bakan Erdoğan Bayraktar, Ak Parti’nin kuruluşunun 10. yıl etkinlikleri çerçevesinde Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iftar programına katıldı.

Anadolu Otelde düzenlenen programda Bakan Erdoğan Bayraktar’ın 1977 yılında İzmir Narlıdere istihkâm okulunda vatani görevini beraber yaptığı, asker arkadaşı TTK İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Kar’da yer aldı.

Bakan Erdoğan Bayraktar ve Mustafa Kar’ın biraraya gelerek buluşmalarına yaygın ve yerel medya büyük ilgi gösterdi.

Yıllar sonra asker arkadaşı Kar ‘la buluşan ve hasret gideren Bakan Bayraktar, ‘’Zonguldak’ta 34 yıl sonra vatani görevimizi birlikte yaptığım asker arkadaşımla bir araya gelmekten mutluluk duydum. Mustafa Kar arkadaşımız, çok ahlaklı, dürüst, kimseyi kırmayan ve incitmeyen yapıya sahip değerli bir arkadaş, dosttur’’ dedi.

Bakan Bayraktar, birlikte vatani görevi yaptıkları Kar’ın TTK’ da önemli bir görevde bulunduğunu, ayni azim ve sorumlulukla görev yaptığını, kendisinin daha da yükseleceğine inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.

Bakan Bayraktar, Asker arkadaşları buluşacak mı? Haberinin yerel basına fotoğraflı olarak ta, yansımasının kendisini memnun ettiğini, haberi okuduğunu ve anılarının da tazelendiğini belirtti.

Bakan ve asker arkadaşı Mustafa Kar, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirerek anlamlı günü ölümsüzleştirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler