"Bayrağımızı birlikte dalgalandıracağız."

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı avukat Işıl Demir Güner, Araklı Sürmene, Çaykara ve Hayrat ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. Teşkilattan biri olan Güner, gittiği ilçelerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Aynı zamanda Araklı gelini olan Güner'e, A

"Bayrağımızı birlikte dalgalandıracağız."

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı avukat Işıl Demir Güner, Araklı Sürmene, Çaykara ve Hayrat ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. Teşkilattan biri olan Güner, gittiği ilçelerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Aynı zamanda Araklı gelini olan Güner'e, AK Parti Araklı İlçe Başkanlığı'nda büyük destek verdi. Ziyarette konuşan Araklı ilçe Başkanı Şaban Bıyık teşkilatın içerisinden gelen adayın olmasının çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Bizler seçimlerin çilesinde hep kadınlarımızın desteğini gördük. Bizler bayrak, afiş asarken kadınlarımız bizlere yemekler, pastalar getirdi. Bizim moral ve motivasyonumuzu hep yüksek tuttu. Bu anlamda teşkilatımızın içerisinde biri olan ve kadın kollarında önemli görevler yürüten gelinimiz Işıl Demir Güner'in aday adaylığı bizler için çok önemlidir" dedi.

Teşkilat demenin birliktelik demek olduğunu belirten AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Işıl Demir Güner, "Teşkilatımızın desteğini arkamda olması bana güç veriyor. Teşkilat demek birlik ve beraberlik demektir. Sizlerin içinden gelen biriyim. Çıktığım bu yolda sizlerle birlikte yürüyeceğim. Bayrağımızı sürekli sizlerle birlikte taşıyacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset