Baykal'a yumurtalı saldırı!

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletekili Deniz Baykal, seçim çalışması için geldiği Serik İlçesi'nde esnaf ziyareti yaparken, bir grubun yumurtalı saldırısına uğradı. 12 Haziran seçiminde CHP'den Antalya birinci sırada milletvekili adayı olan Deniz B

Baykal'a yumurtalı saldırı!

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletekili Deniz Baykal, seçim çalışması için geldiği Serik İlçesi'nde esnaf ziyareti yaparken, bir grubun yumurtalı saldırısına uğradı.

12 Haziran seçiminde CHP'den Antalya birinci sırada milletvekili adayı olan Deniz Baykal, yanında diğer milletvekili adayları ve il yöneticileriyle birlikte bu sabah seçim çalışması için Serik İlçesi'ne geldi. Çınaraltı Meydanı'nda esnaf ziyaretine başlayan Deniz Baykal'a saat 11. 15 sıralarında yaklaşan 4 kişilik grup yumurta attı. Yumurtalar isabet etmezken Deniz Baykal de hiç bir şey olmamış gibi esnaf ziyaretine devam etti.

Baykal'a yumurtalı saldırıda bulunanlar ise kaçtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler