Baykal CHP yönetimini takmadı!

  CHP'nin çiçeği burnunda yeni vekilleri Meclis'ten önce tanışma kokteylinde bir araya geldi. CHP yönetiminin tam kadro bulunduğu tanışma toplantısında Deniz Baykal katılmadı.CHP, yeni seçilen milletvekillerinin tanışması amacıyla ODTÜ Vişnelik Tesislerin

Baykal CHP yönetimini takmadı!

 

 CHP'nin çiçeği burnunda yeni vekilleri Meclis'ten önce tanışma kokteylinde bir araya geldi. CHP yönetiminin tam kadro bulunduğu tanışma toplantısında Deniz Baykal katılmadı.

CHP, yeni seçilen milletvekillerinin tanışması amacıyla ODTÜ Vişnelik Tesislerinde bir kokteyl düzenledi. CHP’nin yeni seçilen milletvekilleri Meclis’te yarın yapılacak yemin töreni öncesi bir araya geldiler. CHP’nin “Ergenekon Davası” kapsamında tutuklu bulunan Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal’ın tahliye taleplerinin reddedilmesine karşı göstereceği tepki milletvekilleri arasında ana sohbet konusu oldu. Milletvekillerinin kendi aralarında yarın Meclis’teki yemin töreninde nasıl bir tavır takınılması gerektiğini tartıştıklar gözlendi.

BAYKAL KATILMADI

Milletvekillerinin birçoğu kokteyle eşleri ile birlikte gelirken bazı milletvekillerinin kokteyle çocuklarını da getirdiği görüldü.

CHP milletvekillerinin tamamına yakını kokteyle katılırken seçimin ardından mevcut yönetimin başarısız olduğu iddiası ile kurultay çağrısı yapan Eski Genel Başkan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın kokteyle katılmaması dikkat çekti

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset