Batum'un ayrılışına CHP'den ilk tepki

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Süheyl Batum’un partiden ihraç edilmesine ilişkin olarak, “Bu kararın hem usul hem esas yönünden hatalı bir karar olduğunu ve yargıdan döneceğini düşünüyorum" dedi.CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, TBMM’

Batum'un ayrılışına CHP'den ilk tepki

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Süheyl Batum’un partiden ihraç edilmesine ilişkin olarak, “Bu kararın hem usul hem esas yönünden hatalı bir karar olduğunu ve yargıdan döneceğini düşünüyorum" dedi.

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, AK Parti eski Milletvekili Feyzi İşbaşaran’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşine hakaret ettiğini gerekçesiyle tutuklandığını hatırlatarak, 1 Aralık tarihli adli bilişim inceleme raporunda hakaret içeren paylaşımların Fevzi İşbaşaran’ın resmi hesabından atılmadığının belirtildiğini ve İşbaşaran’ın da bunların kendisine ait olmadığını söylediğini belirtti.

Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum’un partiden ihraç edilmesine ilişkin olarak ise Yılmaz, “Bu kararın hem usul hem esas yönünden hatalı bir karar olduğunu ve yargıdan döneceğini düşünüyorum" ifadesini kullandı.

“Askeri Casusluk” davasına ilişkin olarak Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ile görüştüklerini kaydeden Yılmaz, “Bu dava da kumpas davalarından biridir. Bu zamana kadar hak ihlali ile ilgili bir karar verilmedi. Sayın Kılıç bu başvuruyla ilgili raportörün raporunu verdiğini ve önümüzdeki günlerde inceleneceğini söyledi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler