Başkandan kombine sözü

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’a yapılan protestoya tepki vermek amacıyla yaptığı basın toplantısında ilginç bir detay ortaya çıktı. Trabzon’da bazı ilçe ve belde belediye başkanlarının kombine kar

Başkandan kombine sözü

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’a yapılan protestoya tepki vermek amacıyla yaptığı basın toplantısında ilginç bir detay ortaya çıktı.

 

Trabzon’da bazı ilçe ve belde belediye başkanlarının kombine kartı olmadığı ortaya çıktı. Gümrükçüoğlu, “Belediye başkanlarımız her zaman Trabzonspor’un yanındadır. Eğer kombine kartı olmayanlar ve şuana kadar almayanlar varsa, ben bir dahaki dönem kombine kartı alıp, hediye etmeyi düşünüyorum” dedi.

 

Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’un kombine satışlarına destek olmak amacıyla 300 Milyar’lık kombine bilet almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset