Başkan Gümrükçüoğlu’na ziyaret

Başkan Şahin’den Gümrükçüoğlu’na destek Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü Parlamenterler Asamblesi(KEİPA) 36'ncı Genel Kurul toplantısı için Trabzon’a gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi

Başkan Gümrükçüoğlu’na ziyaret

Başkan Şahin’den Gümrükçüoğlu’na destek Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü Parlamenterler Asamblesi(KEİPA) 36'ncı Genel Kurul toplantısı için Trabzon’a gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş’ın da katıldığı ziyarette Başkan Gümrükçüoğlu, Başkan Şahin’e yaptıkları ve yapacakları projeleri içeren bir sunum yaptı. Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon’u geleceğe taşımak için önemli hizmetler yaptıklarının altını çizerek, “ Yaptığımız çalışmalarda bizlere her zaman destek veren Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’a, bakanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin desteğiyle hizmetlerimizi bundan sonra da en iyi şekilde sürdürerek Trabzon’un marka kent olma misyonunun daha da güçlenmesine katkı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

TBMM Başkan Mehmet Ali Şahin, yaptıkları önemli çalışmalardan dolayı Başkan Gümrükçüoğlu ve ekibini tebrik ederek, “ Sunumdan da anlaşılacağı gibi Trabzon’da kısa sürede çok güzel hizmetler yapılmış. Başarılarınızın devamını diliyorum. Trabzon Coğrafi ve demografik olarak çok sosyal bir ilimiz. Ancak burada hizmet üretmek o kadar kolay değil. Bir yatırım yapılacağında müsait arsa bulmak çok zor. Buna rağmen burada çok güzel çalışmalar yapılıyor. Trabzon öyle zannediyorum ki özellikle spor yatırımları açısından Türkiye’de en çok yatırım alan illerimizin başında geliyor. Trabzon’un daha da gelişmesi ve kalkınması için desteğimizi bundan sonra da sürdüreceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Şahin, belediye şeref defterini imzaladı.

Ziyaretin anısına Başkan Gümrükçüoğlu, Başkan Şahin’e kazaziye işlemeli gümüş tepsi hediye etti.

Başkan Şahin de Gümrükçüoğlu’na plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset