Başkan Canalioğlu'na ziyaret

Trabzon 1 Nolu Yol-İş sendikası Başkanlığına yeniden seçilen Hasan Basri Hatipoğlu ve yönetim kurulu üyeleri CHP Trabzon İl Başkanlığını ziyaret etti.Yeni yönetimi kutlayan CHP İl Başkanı M. Volkan Canalioğlu, sendikaların demokrasinin ve sosyal devletin

Başkan Canalioğlu'na ziyaret

Trabzon 1 Nolu Yol-İş sendikası Başkanlığına yeniden seçilen Hasan Basri Hatipoğlu ve yönetim kurulu üyeleri CHP Trabzon İl Başkanlığını ziyaret etti.

Yeni yönetimi kutlayan CHP İl Başkanı M. Volkan Canalioğlu, sendikaların demokrasinin ve sosyal devletin de vazgeçilmez unsuru olduğunu belirterek, örgütlenmenin olmadığı, emeğin birleşmediği, emeği ile geçinenlerin, yoksulların, ezilmişlerin, haklarının savunulmadığı bir yerde sosyal devletin olamayacağını vurgulayarak, taşeronluğun günümüzde sosyal devlet için en ciddi tehlike olduğunu dile getirdi. M. Volkan Canalioğlu Canalioğlu, “Eğer bir ülkede hak arama olgusu yıkılmak isteniyorsa işçiyi sendikasızlaştıracaksınız, taşeronlaştıracaksınız. İşçi hak aramayacak. İş yasalarının dışında olacak, kıdem tazminatı hakkı olmayacak, sadece ve sadece buyruklarla hareket eden bir robota dönüşecek. O nedenle biz CHP olarak taşeronlaşmaya şiddetle karşıyız” dedi.

1 Nolu Yol-İş Trabzon Şubesi Başkanı Hasan Basri Hatipoğlu ise, Başkan Canalioğlu’na annesini kaybetmesinden dolayı başsağlığı dileklerini iletti ve, “Sendikalar ve sivil toplum örgütleri, ne kadar güçlüyse, hükümet kendini o kadar net görebilecek ve hatasını telafi imkanına o kadar çabuk kavuşacaktır” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset