Başkan bugün Erdoğdu'daydı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2 Nolu Erdoğdu ve Soğuksu Mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Yoğun yağmura rağmen meclis üyeleri Fahrettin Aksoy, Yusuf Yazıcı ve Nejdet Albayrak ile birlikte işye

Başkan bugün Erdoğdu'daydı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2 Nolu Erdoğdu ve Soğuksu Mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Yoğun yağmura rağmen meclis üyeleri Fahrettin Aksoy, Yusuf Yazıcı ve Nejdet Albayrak ile birlikte işyerlerini ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon’un nabzını en iyi esnafın tuttuğunu belirterek, “ Esnaflarımız kentimizin bel kemiğidirler. Kentlerin sorunlarının en iyi şekilde tespit edilmesinde onların görüş ve istekleri bizlere her zaman yol gösterici olmuştur. Bu nedenle esnaf ziyaretlerine önem veriyoruz. Esnaf kardeşlerimizin ayağına giderek sorun ve isteklerini dinleme fırsatını buluyoruz. Vatandaşlara söz verdiğimiz projelerin gerçekleştirilmesinde her zaman bizlerin yanında olan esnafımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Soğuksu ve Erdoğdu Mahallesi esnafı da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler