Başbakan;"Nasıl olsa ben ağlıyorum"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Rize’deki temasları çerçevesinde Ardeşen’de halka hitap etti. Konuşması sırasında 2007 yılında beraber fotoğraf çektirdiği Yaren isimli küçük kız çocuğunu parti otobüsünün üzerine davet eden Erdoğan çocukla bir süre sohbet et

Başbakan;"Nasıl olsa ben ağlıyorum"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Rize’deki temasları çerçevesinde Ardeşen’de halka hitap etti.
 
Konuşması sırasında 2007 yılında beraber fotoğraf çektirdiği Yaren isimli küçük kız çocuğunu parti otobüsünün üzerine davet eden Erdoğan çocukla bir süre sohbet etti.
 
'NASIL OLSA BEN AĞLIYORUM'
 
Fotoğrafta henüz bebek olan Yaren’in ağladığını söyleyen Erdoğan küçük kıza “Artık ağlamak yok değil mi?” diye sordu ve hemen ardından ise “Nasıl olsa ben ağlıyorum” dedi.
 
Başbakan Erdoğan geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV programında Mısır’da öldürülen Esma’nın babasının yazdığı mektubun okunması sırasında gözyaşlarına hakim olamamıştı.
 
Erdoğan Ardeşen’deki konuşması sırasında yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının artık bulundukları ülkede oy kullanabileceklerini söyledi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset