"Başbakan'ın sabıkası var"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan,"Bu adamın sabıkası var.Halkı kin ve nefrete sevk etmekten daha önce sabıkası var.Cezaevi'nde de bu yüzden yattı"dedi.Giresun'da Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanlığının CHP'de Mill

"Başbakan'ın sabıkası var"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan,"Bu adamın sabıkası var.Halkı kin ve nefrete sevk etmekten daha önce sabıkası var.Cezaevi'nde de bu yüzden yattı"dedi.

Giresun'da Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanlığının CHP'de Milletvekilliği,Belediye Başkanlığı,il ve ilçe Başkanlığı ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış kişilere yönelik düzenlemiş olduğu Plaket Töreni ve Dayanışma Gecesi'ne katılan Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi.
 
Başbakan çıktı dedi ki ne yaparsanız yapın biz yapacağız,üreteceğiz dedi diyen Tarhan,"Başbakan ne üretti ikinci gün gördük çadırlar yakıldı ve sadece gaz ürettiklerini gördük.Metreküplerce gaz o çocuklarımızın yüzüne boca edildi.Bizi yöneten bu adam ağaçların,insanların sahibi gibi görüyor kendisini.Böyle davranıyor.Yıkacağımda,yıkacağım diyor.Mızıklanıp duruyor.Başbakan mızıklandıkça,direttikçe iktidarının lüzumsuzluğu da aslında ortaya çıkıyor.Mecliste de söyledim,lüzumsuz yanan lambaları annelerimiz bize söndürmemizi söylerdi.Bence bu lambayı söndürmenin zamanı geldi"dedi.
 
"DEMOKRATİK TALEPLER FÜZE RAMPALARI OLSA İDİ KABUL EDERDİ"
 
Başbakan,Demokratik talepler olsa bunlar karşılanır,bunu yaparız demiş diyen Emine Ülker Tarhan,"Yani daha çok AVM,Füze Rampası,savaş çığırtkanlığı,imam hatip, daha çok çocuk,din istismarlığı,beton yurtta beton,dünya da beton olsa bu talepler eminim karşılayacaktı.Ağaç,doğa,dereler,özgürlükler ve adalet talepleri ise anarşist çapulcuların işi ona göre.Ona göre sadece çapulcu işi"dedi.
 
"BAŞBAKANIN SABIKASI VAR VE HAPİS YATTI"
 
Bu adamın neden sabıkası olduğunu biliyorsunuz değil mi? Diyen Tarhan,"Sabıkası var.Halkı kin ve nefret duygularına sevk etmekten dolayı daha önce sabıka almış Cezaevi'nde de bu yüzden yatmıştı.Belli ki halkı halka karşı kırdırma konusunda çok ısrarlı.Öyle görünüyor.Böyle bir planı var ama asla ve asla başaramayacak.Hep birlikte buna izin vermeyeceğiz.Bugün bir katliamı meşru kılmaya çalışıyor bu adam.Kardeşi kardeşe düşürmeye çalışıyor.Yüzde elli et ve tırnak aslında.Yüzde elli zaman,zaman selam verdiğimiz,aynı fikirleri paylaşmasakta arkadaşımız,komşumuz olan insanlar.Onları bize düşman etmesine izin vermemeliyiz diye düşünüyorum.Benim içimde ona karşı asla korku yok.Korkmuyorum.Korkmak yok.Korku bugün artık toplumda yer değiştirmiştir"dedi.
 
"31 MAYISTA BİZ KAZANDIK,RECEP TAYYİP ERDOĞAN KAYBETTİ"
 
O gün biz kazandık 31 Mayıs'ta başlayan direnişten sonra biz kazandık Reçep Tayyip Erdoğan kaybetti ifadelerini kullanan Tarhan,"Bugün kaybetmiştir. Kendisi ne kadar kabil etmezse etmesin ne kadar ben hala dimdik ayaktayım derse desin
 
kaybetmiştir.Yatsın kalksın dua etsin bu iş daha kötüye gitmeden bir an önce sonuçlansın diye.Tehdit savurmaktan vazgeçsin olaylarda halkla iktidar karşı karşıyaydı bugüne kadar olan halkla iktidardı bundan sonra halkla halkı karşı karşıya getirmesin buna dikkat etmesi gerekiyor.Bu halk seni unutur mu Tayyip? diyelim,unutur mu bu halk seni? Yakan,yıkan,hık deyicisi valilerini,polislerini,reyhanlıdan sonra taksimde ki gibi sağa,sola kaçmalarını amerika'ya,afrika'ya kaçmalarını bu halk seni unutur mu Tayyip'diye soralım.
 
Gençler onu salladılar.Düşmesine çok az kaldı inanın çok az.Polisleri biber gazı sıkmaktan yoruldular yorgun düştüler ancak şunu unuttular bu halk biber gazına süngüye baskıya gazla üzerine gelinmesine bunlara çok da pabuç bırakmayacağını bir kez daha gösterdi çok açıkça gösterdi. Bir de artık ne yapılmayacağını gösterdi artık bu günden sonra Recep Tayyip Erdoğan başkan falan olamayacak asla. 31 Mayıs direnişine ve çocuklarına buradan bir kez daha selam olsun diyorum ve hepsinin alnından tek tek öpüyorum"dedi.
 
Konuşmanın ardından Emine Ülker Tarhan CHP Giresun Teşkilatında Milletvekilliği yapmış olan eski vekillere plaket verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler