"Başbakanımızı Çankaya'ya Çıkaracağız"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar,“13 yıldır milleti için çalışan, mesai harcayan Sayın Başbakanımızı Çankaya’ya çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı gün kala AK Parti Trabzon İl Teşkilatı ça

"Başbakanımızı Çankaya'ya Çıkaracağız"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar,“13 yıldır milleti için çalışan, mesai harcayan Sayın Başbakanımızı Çankaya’ya çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı gün kala AK Parti Trabzon İl Teşkilatı çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmalar hakkında bilgiler veren AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar,“Tüm gücümüzle çalışıyoruz, 13 yıldır milleti için çalışan, mesai harcayan Sayın Başbakanımızı Çankaya’ya çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Başbakanımıza karşı çatı aday adı altında bir isim çıkarttılar. Tüm teşkilatlar olarak işi ciddi tutuyoruz. Artık sayılı günler kaldı, inşallah hepimiz sandığa gideceğiz. Hedefimizi daha önce söylemiştim.(Yüzde70) Elimizden geldiği kadar Cumhurbaşkanlığı Seçimi için özen ve gayret göstererek yeni bir başarı elde edeceğimizden hiç şüphem yok” dedi.

Trabzon’un AK Parti’nin yanında olduğunu her seçimlerde gösterdiğini ifade eden İl Başkanı Günnar sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Başbakanımız göreve başladığından itibaren gerek milletvekili seçimleri, gerek referandum ve gerekse yerel seçimlerde her zaman oy oranımızı yükselttik. Bu seçimlerde de artan desteğimizi, Başbakanımızın yanında olduğumuzu bir kez daha göstermeliyiz. İnşallah Trabzon olarak, Sayın Başbakanımızın ilk turda Çankaya’ya çıkması için gerekli desteği verecek. Bugüne kadar hangi siyasi parti lideri hedef gösterdi, hedef 2023, 2071 dedi. Hamdolsun milletimiz de her zaman adamına, kendi iradesine sahip çıktığını gösterdi. İnşallah 10 Ağustos’ta bu destek daha da artacak. Nasıl bu güne kadar beraberce çalışarak ilçelerimizi ve şehrimizi belli bir noktaya getirdiysek, inşallah Cumhurbaşkanımızı da seçerek yolumuza güçlü bir şekilde devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset