Başbakan'dan Kazım Karabekir cevabı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Dünya Çevre Günü'ndeki açılış konuşmasında Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'a cevap verdi.İşte Erdoğan'ın konuşmasından bazı bölümler: İstanbul ve Ankara park düzenlemeleri ve çiçekleriyle örnek birer kent haline geldiler.Te

Başbakan'dan Kazım Karabekir cevabı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Dünya Çevre Günü'ndeki açılış konuşmasında Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'a cevap verdi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından bazı bölümler: 

İstanbul ve Ankara park düzenlemeleri ve çiçekleriyle örnek birer kent haline geldiler.

Tek bir damla suyun bile arıtılmadan kaybolmasına izin vermeyeceğiz.

SIRRI SAKIK'A CEVAP

Kazım Karabekir'i dert edinmişler şimdi onunla uğraşıyorlar, Kars, Iğdır, Erzurum ve Ağrı'yı düşman işgalinden kurtaran Kazım Karabekir'i kaldırmaya çalışıyor.

Beldenin ismi Kürtçe mi, Türkçe mi olsun diye kavga ederken, sokak tabelasını kaldırarak milletin gönlündeki izi ve muhabbeti sileceğini sanıyorsun. Bu karşı atağı getirir. Millet o tabelanın daha büyüğünü yarın gelir yeniden diker. Sen tabelayı bırak, hizmetine bak. Devlet terörü ifadesini kullananların bizden tebrik bekleyemez.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset