Başbakan'a hemşehri ziyareti

Üsküdar Rizeliler Eğitim ve Kültür Derneği, geçirdiği ameliyat sonrası dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başbakan Erdoğan, cuma namazına gitmeyerek, evinde dinlenmeye devam etti.Üsküdar Rizeliler Eğ

Başbakan'a hemşehri ziyareti

Üsküdar Rizeliler Eğitim ve Kültür Derneği, geçirdiği ameliyat sonrası dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başbakan Erdoğan, cuma namazına gitmeyerek, evinde dinlenmeye devam etti.

Üsküdar Rizeliler Eğitim ve Kültür Derneği, geçirdiği ameliyat sonrası Kısıklı'daki evinde dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başbakanın bugünkü ziyaretçileri ise Rizeli hemşehrileri oldu.

Üsküdar Rizeliler Eğitim ve Kültür Derneği'nden yaklaşık 20 kişi, Başbakan'ın evinin bulunduğu Kısıklı'ya geldi. Ellerinde çiçekler ve "Geçmiş olsun büyük usta", "Rizeli oluşunu değil, Edirne'den Hakkari'ye kardeşçe bakışını seviyoruz" yazılı pankart taşıyan grup adına Dernek Başkanı Mustafa Dereci açıklama yaptı.

KENDİSİNİ İYİ GÖRDÜK
Üsküdar Rizeliler Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mustafa Dereci, "Başbakanımızın bir an önce sağlığına kavuşup ülkemizin başına geçmesi için dua ediyoruz. aslında onun kalbi bizlerle ancak buraya gelerek kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istedik" dedi. Daha sonra grup adına Dernek Başkanı ve 3 kişi Başbakan'ın konutuna alındı. Yaklaşık 5 dakika içeride kalan grup konuttan ayrılırken, Mustafa Dereci "Başbakanımızla çok kısa da olsa görüşme şansı bulduk. Dışarıdaki arkadaşlara selamını söyledi. Kendisini çok iyi gördük" dedi.

CUMA ÖNLEMİ
Başbakan Erdoğan'ın evinin yakınında bulunan Abdullahağa Camii'nde Başbakan'ın gelmesi olasılığına karşı yoğun güvenlik önlemi alındı. Park halindeki araçlar cami önünden çekilirken, Başbakan Erdoğan cuma namazına çıkmadı.

Bu arada doktorlarının da eve gelerek rutin kontrollerine devam ettikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler