Başbakan'a Ağır Suçlama!

 Dış politika üzerinde özenle durulması gereken bir politikadır. Dış politikada bir hatayı kolay kolay giremezsiniz. Bunun bedelini ülke çeker. Suriye konusunda defalarca uyardık. Yanlış yapıyorsunuz dedik. Yanlış yaparsanız faturayı millet öder dedik. Ha

Başbakan'a Ağır Suçlama!

 

Dış politika üzerinde özenle durulması gereken bir politikadır. Dış politikada bir hatayı kolay kolay giremezsiniz. Bunun bedelini ülke çeker. Suriye konusunda defalarca uyardık. Yanlış yapıyorsunuz dedik. Yanlış yaparsanız faturayı millet öder dedik. Hayır biz doğruyu yapıyoruz dediler. AKP hükümetinin dış politikası en büyük yanlış politikadır.
 
AĞIR SUÇLAMA
 
Yeni yeni terör örgütü mensubu kazandık. Kendi topraklarımızda Suriye'ye göndereceğiz terör kamplarını kazandık. Yasalara göre AKP suç işlemiştir.
 
Başka ülkelere terör örgütü elemanlarını göndermek için kendi topraklarını açmıştır. İlk uyardığımızda 4 ölü vardı bugün 200 bini aşmış bulunmaktadır. İslam coğrafyası dışında kan akan başka bir yer yok.
 
Neden İslam coğrafyasında kan akıyor. Neden orada kardeş kardeşi boğazlıyor. Bizim da düşünmemiz gerekiyor. AKP hükümeti militanları eğitiyor, eline silah veriyor gönderiyor git Suriye'ye kardeşini öldür diyor.
 
KANLARI ERDOĞAN'IN ELLERİNDEDİR
 
Suriye konusunda bir ülkeden parasal yardım alıp politikanızı belirlerseniz, dış politikanızı Katar'a satmış olursunuz. koskoca TC, dış politikasını nasıl Katar'a ihale edebilir. Bunun hesabını bu milletin sorması gerekiyor. Ölen her Müslümanın kanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ellerindedir.
 
TÜRK ASKERİNİN ELBİSESİNİ KİME GİYDİRDİN?
 
Reyhanlı'ya gidemedi Amerika'ya gitti. Şöyle söylüyor Suriye muhalefeti milli egemenlik mcüadelesi veriyor, biz elimizden gelen lojistik desteği veriyoruz. Terör örgütüne TC'nin yataklık yapması doğru mudur? Ne demek lojistik destek. Türk askerinin giydiği elbiseyi sen kime giydiriyorsun.
 
BAŞBAKAN'IN AMERİKA ZİYARETİ
 
Terör örgütüne yardım ve yataklık yapmak ne zamandan beri Türkiye'nin görevi oldu. Amerika'ya gitti 5 konuda duvara çarptı.
 
1 - Gideceğim Obama'yı ikna edeceğim diyordu. ne dedi Obama. Bir dakika dedi, ne silahlı müdehalaesi. Öyle bir şey gündemimizde yok dedi. Burdan giderken koltuğumun altında bir dosya var.
 
2. Orada kimyasal silah kullanılıyor Obama'yı ikna edeceğim diyordu. Ne kimyasal silahı kardeşim dediler. Bizim elimizde böyle bir dosya yok. Açtı kapağı içinde beyaz bir sayfa var. Boş.
 
3- Suriye'de uçuşa yasak bölge ilan edilsin diyordu. Obama diyordu ki bir dakika kardeşim, biz Suriye'nin bütünlüğünden yanayız.
 
4 - Giderken şunu söylüyor. Cenevre ipe un sermek demektir. Gitti, bunu da söyledi, ipe un sermektir diye. Oba bir dakika kardeşim dedi. Biz kendi dışişleri bakanımız ve Rusya'nın Dışişleri bakanı anlaştı. Görüşüm gelişti ve değişti dedi toplantıdan çıkınca Recep Tayyip Erdoğan. Beyzbol sopasını görünce değişirsin tabi sen...
 
5 - Gazze'ye gideceğim diyordu. Önce bir Amerika'ya gel. Sonra Gazze işini görüşürüz dedi. Gitti. Dediler ki, bir dakika Gazze nereden çıktı. Gideceksen hem Gazze'ye hem de Batı Şeria'ya gideceksin dediler. Ne dedi görüşüm değişti dedi, emredersiniz dedi.
 
BRÜKSEL KRİZİ
 
Brüksel ziyaretimiz oldu. Davete icabet etitk. 10 dakikalık bir konuşma yaptım. Sorular geldi, yanıtlar verdik..Daha sonra Grup Başkanıyla bir ortak basın toplantısı yaptık. Ardından Recep Tayyip Erdoğan'ın Esad'dan hiç bir farkı olmadığını, benim Esad'a hiç bir zaman kardeşim demediğimi, bir gece de düşmanım demediğimi anlattım. Çünkü ben insana saygılıyım dedim.
 
Daha sonra Grup Başkanıyla bir ortak basın toplantısı yaptık. Ardından Recep Tayyip Erdoğan'ın Esad'dan hiç bir farkı olmadığını, benim Esad'a hiç bir zaman kardeşim demediğimi, bir gece de düşmanım demediğimi anlattım. Çünkü ben insana saygılıyım dedim.
 
GÖRÜŞMEM DİYEN BENİM
 
18:00 sırasında protokol müdürü geldi. Swoboda'nın danışmanları Esad açıklamalarından rahatsız olduğunu söylediler. Benim düşüncelerime rahatsızlık duyan birisiyle asla görüşmem dedim. Ben bunun hesabını sana değil, ancak kendi milletime veririm.
 
DİKTATÖR
 
Reyhanlı'da 51 kişi hayatını kaybetmiş. Yazık değil mi o ölenlere. Reyhanlı'da ölenlerin hesabını kimden soracağız, Reyhanlı'daki manavdan mı soracağız. Bütün demokrasilerde o işin sorumlusu iktidardır ve onun başındaki adamdır.
 
Ülkeyi yöneten de hiç kimse kusura bakmasın diktatörlüğe soyunan bir adamdır. Yasama ve yargı benim için ayak bağıdır diyen adama diktatör denir
 
"ULUDERE'DE KATİL ERDOĞAN'DIR"
 
Kendi vatandaşının imhası için TSK'ya talimat verene ne denir, diktatör denir.
 
Erdoğan beni mahkemeye verecekmiş, belki de Türkiye'nin en hayırlı davası olacaktır. Bu talimatı veren kim? Genelkurmay'ın açıklaması var. Biz hükümetin emrindeyiz, biz de yerine getiririz diyor. Şimdi bu talimatı kim verdi? 34 vatandaşımızın katili Recep Tayyip Erdoğan'dır.
 
BAŞKANLIK SİSTEMİ
 
CHP oldukta Başkanlık sistemi gelmeyecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset