"Başbakan Türk milletinin şerefiyle oynadı"

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Millî Değerleri Koru ve Yaşat' adıyla 23 Mart'ta Bursa'da başladığı 9 bölgede 9 temalı büyük mitinginin 2'ncisini bugün İzmir'de yaptı. Devlet Bahçeli'nin Gündoğdu Meydanı'nda 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' mitingleri

"Başbakan Türk milletinin şerefiyle oynadı"

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Millî Değerleri Koru ve Yaşat' adıyla 23 Mart'ta Bursa'da başladığı 9 bölgede 9 temalı büyük mitinginin 2'ncisini bugün İzmir'de yaptı.
 
Devlet Bahçeli'nin Gündoğdu Meydanı'nda 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' mitingleri çerçevesinde yapılacak olan miting öncesi Karşıyaka ilçe teşkilatının hazırladığı bazı pankartlar teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcısı Şefkat Çetin tarafından toplatıldı. Kurtuluş Savaşı'nın İzmir'deki simge isimlerinden Hasan Tahsin'e gönderme yaparak açılan, 'İlk kurşun yine namluda', 'Hasan Tahsinler hazır', Vur de vuralım, öl de ölelim' pankartları yanlış anlamalara neden olmamak amacıyla toplatıldı.
 
İşte Bahçeli'nin konuşmasının satır başları:
 
SENİ İNDİRMEYE ÇALIŞANLARA İZİN VERMEYECEĞİZ
 
Seni yırtmaya çalışan bölücülere and olsun ki fırsat tanımayacağız. Seni lekelemeye çalışanları şaşkına çevireceğiz. Seni indirmeyi aklında geçirenlere and olsun ki izin vermeyeceğiz. Çünkü bayrak bağımsızlığımızın, şerefimizin simgesidir.
 
Kökenimiz ne olursa ne olursa olsun Türk milletinin eşit bir ferdi olmayı diledik.
 
Şeytanın bile aklına gelmeyecek edepsizlikler yaşıyoruz.
 
Bizi ayırmaya kim niyetlenmişse kapımızı ve gönlümüzü kapattık.
Bir tarihimiz mevcutsa bunun kaynağı tarihimizdeki fedakarlıklardır. Bu itibarla bize vatan bırakan bize bayrak hediye eden bağımsızlığı bize bırakan kutlu ecdadımızı minnetle anıyorum.
 
Şimdi onlara karşı sadakatimizi ıspatlamanın zamanı gelmiştir.
 
Metehan nerede, Atilla nerede, Ergenekon'un destanı nerede Bilge Kağan nerede, Ertuğrul gazi ve Osman Gazi nerede, Fatih nerede, Kocatepe'deki Mustafa Kemal nerede, İzmir'de ilk kurşunu sıkan Hasaqn Tahsin nerede... Hepsi burada bu meydanda
 
Vur de vuralım öl de ölelim sloganlarına Bahçeli'nin herhangi bir tepki vermemesi dikkat çekti.
 
BOP eşbaşkanı ayağını denk almalıdır. 63 Aklı karışık PKK sözcülüğünden vazgeçmelidir... Milliyetçilere çapulcular diyen ve asıl çapulcu ve alçaklarla kader ortaklığı fikir birliği yapan Erdoğan bu sese dikkat etmelidir..
 
ERDOĞAN TÜRK MİLLETİNİN ŞEREFİYLE OYNADI
 
Bölücü terör Allah'ın belası bir çözüm ve barış süreci ile kıskıvrak ele geçirmek için son hazırlıklarını yapmaktadır. Başbakan ve hükümeti PKK'ya el uzatarak ayağa kaldırmıştır. 40 bin kişinin kanını elinde yüzünde taşıyan İmralı'daki katil Başbakan'la aleni pazarlık yapmaya soyunmuştur.
 
Başbakan Erdoğan şerefiyle oynadığı gibi Türk milletinin de şerefiyle oynamıştır. Başbakan şeref yoksunluğu sıralamasında bir numarayı kimseye bırakmamaktadır. İmralı canisi ve çetesiyle sürdürülen müzakere süreci bitmiş bir terör örgütünü tekrar diriltmiştir. Cani başı siyasallaştırılmış PKK meşrulaştırılmış ve bölücülük olağanlaştırılmıştır.
 
BUNLARIN HEPSİ ALDATMADIR
 
Her şeyi görüyorsunuz. Başbakan süreç diyerek Türk milletini etnik çöplüğe süpürmektedir. Bunda da son derece pervasızdır. Neymiş efendim? Çözümle güzellik oalcakmış. Terör bitecek silahlar susacakmış. Neymiş efendim? Barış gelecekmiş, analar ağlamayacakmış. Neymiş efendim? Türkiye güçlenecekmiş. Bunalrın hepsi yalandır, aldatmadır ve asılsızdır.
 
SEN 10 YILDIR NE YAPTIN?
 
AKP hükümeti bu iddiaları İmralı canisi ve PKK'ya boyun eğmenin bahaneleri olarak kullanmaktadır. Getiremediğin istikrarı PKK ile mi getireceksin? Sağlayamadığın huzuru İmralı canisi ile getireceksin? Sen 10 yıldır ne yaptın, ne ile uğraştın? Bol harcırahlı yurt dışı gezilerinde ruhun mu kapandı, bahtın mı kaydı?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset