"Başbakan son 200 yıla damga vuran liderdir!"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı Güneysu’da 15 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten Ahmet Minder yaptığı açıklamada, “Güneysu’da hizmet süremin sonuna geldim. Bu kararımı başbakanımıza bildirdim. Rizeli hemşehrilerime hizmetlerimi devam

"Başbakan son 200 yıla damga vuran liderdir!"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı Güneysu’da 15 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten Ahmet Minder yaptığı açıklamada, “Güneysu’da hizmet süremin sonuna geldim. Bu kararımı başbakanımıza bildirdim. Rizeli hemşehrilerime hizmetlerimi devam ettirme gayreti içinde olacağım” dedi.
Güneysu Öğretmenler Evi'nde yapılan bayramlaşma programına Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, İlçe Emniyet Amiri Bülent Erdoğan, Güneysu Jandarma Komutanı Ali Çakır, İSBAK Genel Müdürü Kasım Kutlu ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşmanın ardından Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder bir konuşma yaptı.
Güneysu Belediye Başkanı olarak hemşehrileri ve çalışma arkadaşları ile yapmış olduğu son kurban bayramı olduğunu ifade eden Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder; şöyle konuştu: “15 yıldır Güneysu’da yapmış olduğum hizmet sürecinin sonuna gelmiş bulunuyorum. Almış olduğum kararı daha önce başbakanımızla paylaştım. Güneysu halkı beni üç dönem seçerek burada hizmet yapmamı istedi. Güneysu’nun yıllardır çözüm beklediği sorunları çözdük ya da çözme yolunda önemli adımlar attık. Bizim hizmetimiz bitmiyor, Rizeli hemşehrilerime hizmetlerimi sürdürmenin gayreti içinde olacağım. Bunları Başbakanımız ile de görüşerek bazı kararlar aldım. Bu kararları önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağım.”
Bayram günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğünü dile getiren Minder; şunları söyledi: "Kendisi ile görüşüp bayramlaştık. Üzerimde bir emaneti var. Hemşehrilerinin bayramını kutluyor, sizlere çok selamı var. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan son 200 yıla damga vurmuş en büyük siyasi aktörlerden bir tanesidir. Türkiye’nin başına gelmiş en büyük liderlerdendir. Sultan 2. Abdulhamid’i söylüyorlar ama o zamanda kabineye sızmış masonlar vardı ki bunlardan biri de Sultan Abdulhamid’i tahtan indirenlerden biriydi. Türkiye büyük bir ülke olmasına rağmen ne yazık ki bir türlü dünya lideri olamamıştır. İlk defa, Sayın Başbakanımızın başkanlığında başarılarımız ve hedeflerimiz yükselmektedir. Bu başarıyı görmemek ve alkışlamamak mümkün değildir. Bunun ne büyük bir nimet olduğunu ve sayın başbakanımızın da ilçemizden oluşu ona ne kadar çok sahip çıkmamız gerektiğini hatırlatmamız gerekiyor. Önümüzde bir seçim var bu seçimde ilçemize ilimize ve ülkemize çok büyük görev düşüyor.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset