Başbakan, Sağlık durumu iyi dedi

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün sağlık durumuna ilişkin, ”Her geçen gün daha iyiye gidiyor” dedi.Başbakan Erdoğan, Hava Harp Okulu’ndaki mezuniyet töreninin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.Cumhurbaşkanı Gül’

Başbakan, Sağlık durumu iyi dedi

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün sağlık durumuna ilişkin, ”Her geçen gün daha iyiye gidiyor” dedi.

Başbakan Erdoğan, Hava Harp Okulu’ndaki mezuniyet töreninin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Cumhurbaşkanı Gül’ün sağlık durumuna ilişkin bir soru üzerine Erdoğan, ”Her geçen gün daha iyiye gidiyor” dedi.

Başbakan Erdoğan, Türk Yıldızları’nın gösteri sırasında heyecanlanıp heyecanlanmadığının sorulması üzerine de ”Heyecanlanmamak mümkün değil. Tamamıyla bileğin, milletimin bileğinin gücüyle, oradaki pilot arkadaşlarımızın ortaya koyduğu bir performans, cesaret diyeceğim. Bir metre mesafede görüyorsunuz nasıl geçiş yapıyorlar. Doğrusu zaman zaman korkuyorum, milyonda bir ihtimal de olsa ürküyorum. Buradaki alan tabii müsait olduğu için özellikle tercih edilmiş. Kendilerine bundan sonraki süreçte de özellikle Hava Kuvvetleri’nde muvaffakiyet diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset