Başbakan Rize'den ayrıldı

Memleketi Rize'ye geçtiğimiz Çarşamba gecesi gelen ve ailesiyle birlikte Güneysu ilçesindeki evinde dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün akşam saatlerinde Ankara'ya dönmek üzere karayolu ile Trabzon'a hareket etti. Öğle saatlerinde evlerinden çık

Başbakan Rize'den ayrıldı

Memleketi Rize'ye geçtiğimiz Çarşamba gecesi gelen ve ailesiyle birlikte Güneysu ilçesindeki evinde dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün akşam saatlerinde Ankara'ya dönmek üzere karayolu ile Trabzon'a hareket etti.

Öğle saatlerinde evlerinden çıkan annesi Tenzile ve kızı Sümeyye Erdoğan ile kardeşleri İstanbul'a gitmek üzere Trabzon'a hareket ederken, Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile ilçeye bağlı Kıbledağı köyüne geçti. Burada köylüler ile görüşen ve sohbet eden Başbakan Erdoğan, Kıbledağı Köyü Camisi'ni de ziyaret ederek burada belediye tarafından yapılan çevre düzenlemelerini inceledi.

Basının alınmadığı gezinin ardından ilçe merkezine gelen Başbakan Erdoğan'a Ardeşen ile Pazar minibüs dolmuşçuları, bir süredir süren yolcu kapma kavgası nedeniyle iki grup arasında süren anlaşmazlığın çözülmesi için hazırladıkları dosyayı sundular.

Başbakan Erdoğan, Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu'na konuyla ilgili bilgisi olup olmadığını sorarken, sorunun çözümü konusunda yardımcı olacağını belirtti.

Ardından ilçe merkezinde hemşehrileri ile vedalaşan Erdoğan, Ankara'ya dönmek üzere karayolu ile Trabzon Havalimanı'na hareket etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset