Başbakan özür diledi

 Erdoğan, İstanbullulardan, yaz ayı boyunca köprü çalışmaları nedeniyle yaşattıkları sıkıntılar nedeniyle özür diledi.Başbakan Erdoğan, Sarıyer'de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli ile 20 kavşak ve yolun

Başbakan özür diledi

 

Erdoğan, İstanbullulardan, yaz ayı boyunca köprü çalışmaları nedeniyle yaşattıkları sıkıntılar nedeniyle özür diledi.

Başbakan Erdoğan, Sarıyer'de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli ile 20 kavşak ve yolun açılışı dolayısıyla düzenlenen törende konuştu.

Erdoğan, yaz ayları boyunca başta Fatih Sultan Mehmet Köprüsü olmak üzere İstanbul'un pek çok noktasında yürütülen çalışmalar nedeniyle yaşanan sıkıntılar büyük ölçüde sona erdi, bu nedenle gerek Ulaştırma Bakanlığım ve gerekse belediyemiz adına tekrar bizi bağışlamalarını ve affetmelerini diliyorum. Özür gerekiyorsa özür diliyorum.'' dedi.

Törende kurulan canlı bağlantılarla, Çekmeköy Taşdelen Kavşağı'nın açılışını Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ümraniye Tepeüstü Kavşağı'nın açılışını Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Beylerbeyi Kavşak ve Bağlantı Yolu açılışını Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Bakırköy Yeşilköy Havuzlu Kavşağı açılışını ise İlçe Kaymakamı Yakup Vatan yaptı.

Başbakan Erdoğan, açılışı yapılan tünelde makam aracını bir süre kullandı.

Bu arada, törenden ayrılışı sırasında Başbakan Erdoğan'a yoğun sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar arasında arbede yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset