Başbakan öyle bir yerde aradı ki!

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya, Rize'de katıldığı bir toplantıda kürsüde konuşma yaparken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından iki kez telefonla arandı.Konuşmasına ara veren ve perde arkasına geçerek bir s

Başbakan öyle bir yerde aradı ki!

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya, Rize'de katıldığı bir toplantıda kürsüde konuşma yaparken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından iki kez telefonla arandı.

Konuşmasına ara veren ve perde arkasına geçerek bir süre telefonla konuşan İyimaya, daha sonra konuşmasına devam etti.

İyimaya, AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen İl Danışma Toplantısı'nda yaptığı konuşma esnasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirli aralıklarda iki kez arandı. AK Parti Rize Milletvekili aday adayı Hasan Karal'ın cep telefonundan iki kez İyimaya ile görüşen Erdoğan, İyimaya aracılığı ile hemşerilerine selam iletti.

Bunun üzerine salondakiler hep birlikte alkış tuttu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler