"Başbakan ne söylediğini bilmiyor"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: ’’Ne söylediğini bilmiyor ki, sağım solum belli olmaz dediğine göre kafasında bir şey yok anlaşılan’’dedi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in 23 Nisan nedeniy

"Başbakan ne söylediğini bilmiyor"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: ’’Ne söylediğini bilmiyor ki, sağım solum belli olmaz dediğine göre kafasında bir şey yok anlaşılan’’dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in 23 Nisan nedeniyle Meclis Fuaye Salonu’nda verdiği resepsiyona katıldı. Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının Başbakan Erdoğan’ın "Cumhurbaşkanlığı adayı konusunda ters köşe olursunuz" sözlerinin sorulması üzerine, ’’Ne söylediğini bilmiyor ki, sağım solum belli olmaz dediğine göre kafasında bir şey yok anlaşılan’’ yanıtını verdi.

TBMM özel oturumunda yaptığı konuşmada 23 Nisan’ı Berkin Elvan’a adaması hakkındaki soruya ise Kılçdaroğlu, "Benzer ölümler olmasın diye bugünü ona adadım. Çocuklar sevilmek ister, hele de böyle bir çocuk bayramında olacak iş değil’’ dedi. Kılıçdaroğlu, Köşk adayının sorulması üzerine ise, "Aday için her partinin beklediği kadar bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, Başbakan’ın 1915 olaylarıyla ilgili sözleriyle ilgili bir yorum yapmadı ve bununla ilgili yarın Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç’un bir açıklama yapacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler