Başbakan Erdoğan'a ödül!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Slovenya'da Uluslararası Ortadoğu ve Balkanlar Araştırma Enstitüsü (IFIMES) tarafından ''Son On Yılın Dünya Şahsiyeti'' ödülü takdim edildi.Başbakan Erdoğan Slovenya'da kendisi için verilen ödül töreninde konuşuyor. Başbak

Başbakan Erdoğan'a ödül!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Slovenya'da Uluslararası Ortadoğu ve Balkanlar Araştırma Enstitüsü (IFIMES) tarafından ''Son On Yılın Dünya Şahsiyeti'' ödülü takdim edildi.

Başbakan Erdoğan Slovenya'da kendisi için verilen ödül töreninde konuşuyor. Başbakan Erdoğan 10 yıl içinde dış politika ve ekonomideki değişimi anlattı.

Başbakan Erdoğan, iktidara geldiklerinde kronikleşmiş sorunların çözümü için büyük gayret ettiklerini, Kıbrıs'ta Ermenistan'da ilk adımları kendileri attıklarını söyledi. Başbakan Erdoğan, dış politika ile birlikte ülke içinde birçok değişime gittiklerini anlattı. Dış politikada aktif siyasetin ekonomide 10 yıl sonra 100 milyar dolar dolarlık seviyeye geldiğini, Türkiye'nin milli gelirinin misli rakamlara ulaştığını anlattı. Erdoğan, 10 yıl içerisinde ekonomik değerlerin 3 misli arttığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset