Başbakan Erdoğan Trabzon'dan ayrıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün geldiği Rize’de bugün Recep Tayyip Üniversitesi’nde katıldığı bir dizi program ve açılışının ardından karayolu ile geldiği Trabzon’dan Başbakanlık özel uçağıyla Ankara’ya gitti.Siirt’in Pervari ilçesindeki uçak kazasında

Başbakan Erdoğan Trabzon'dan ayrıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün geldiği Rize’de bugün Recep Tayyip Üniversitesi’nde katıldığı bir dizi program ve açılışının ardından karayolu ile geldiği Trabzon’dan Başbakanlık özel uçağıyla Ankara’ya gitti.

Siirt’in Pervari ilçesindeki uçak kazasında şehit olan askerler için Diyarbakır’da düzenlenen cenaze törenlerine katıldıktan sonra dün havayolu ile Trabzon’a gelen Erdoğan, buradan Rize’ye geçmişti.

Ziyaretinin ikinci günü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin akademik yıl açılışına ve fahri doktora törenine katılan Başbakan Erdoğan daha sonra Kalkandere ilçesinde Şaban Cengiz Eğitim Kampüsü’nde toplu açılış törenine katıldı.

Buradaki açılışların ardından karayolu ile Trabzon Havalimanı’na gelen Başbakan Erdoğan, Başbakanlığa ait ’ANA’ uçağıyla Ankara’ya gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset