Başbakan Erdoğan Çankaya Köşkünde

Ankara'da bugün baş döndürücü bir trafik yaşanıyor. Sabah saatlerinde İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın, öğlen saatlerinde ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın istifasının ardından, gözler kabine revizyonuna

Başbakan Erdoğan Çankaya Köşkünde

Ankara'da bugün baş döndürücü bir trafik yaşanıyor. Sabah saatlerinde İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın, öğlen saatlerinde ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın istifasının ardından, gözler kabine revizyonuna çevrildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nın ardından Resmi Konutu'na geçti. Erdoğan'ın Çankaya Köşkü'ne çıkarak, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmesi ve yeni kabine listesini sunması bekleniyordu. Ancak Cumhurbaşkanı-Başbakan görüşmesi gerçekleşmedi. Abdullah Gül akşam saatlerinde Köşk'ten ayrılarak Cumhurbaşkanı Konutu'na geçti.

Başbakan Erdoğan ise Başbakanlık Resmi Konutu'nda Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile görüştü.

Beklenen 21.40'da geldi. Başbakan Erdoğan, kabine listesini sunmak üzere, Cumhurbaşkanlığı Konutu'nda Cumhurbaşkanı Gül ile bir araya geldi. Başbakan Erdoğan'ın görüşme sonrası açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset