Başbakan Erdoğan, Bayraktar ile ne görüştü?

Başbakan Erdoğan ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevinden istifa eden Erdoğan Bayraktar Ankara'da bir araya geldi. İkili yaklaşık 1,5 saat görüştü. Başbakan Erdoğan'ın Bayraktar'a yol arkadaşlıklarını hatırlattığı ve Trabzon'a giderek yerel seçimlere

Başbakan Erdoğan, Bayraktar ile ne görüştü?

Başbakan Erdoğan ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevinden istifa eden Erdoğan Bayraktar Ankara'da bir araya geldi. İkili yaklaşık 1,5 saat görüştü. Başbakan Erdoğan'ın Bayraktar'a yol arkadaşlıklarını hatırlattığı ve Trabzon'a giderek yerel seçimlere destek vermesini isteği belirtildi.

Başbakan Erdoğan'ın tek adımı buzları eritmeye yetti! İddialara göre Başbakan Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve milletvekilliğinden istifa eden Erdoğan Bayraktar'ı geçtiğimiz Perşembe günü AK Parti Genel Merkezi'ne çağırdı. Ankara'daki süpriz zirvede Erdoğan ile Bayraktar yaklaşık 1,5 saat görüştü.

ERDOĞAN YOL ARKADAŞLIĞINI HATIRLATTI

AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede Başbakan Erdoğan'ın, Bayraktar'a yıllara dayanan hukuku ve yol arkadaşlıklarını hatırlattığı belirtildi. Sürpriz zirvede Erdoğan'ın Bayraktar'a sitem ettiği de belirtildi.

BAYRAKTAR: DAVAMDAN VAZGEÇMEDİM

İstifanın gündeme gelmediği görüşmede Bayraktar'ın davasında şaşma olmadığı ve AK Parti'nin başarısı için elinden geleni yapacağını söylediği belirtildi. Bu arada Erdoğan'ın Bayraktar'dan Trabzon'a giderek yerel seçimlerde çalışmasını istediği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset