Başbakan Davutoğlu’nu yoğun ilgi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhuriyet Meydanında yapacağı miting için eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Manisa'ya geldi. Davutoğlu çiftine ilgi büyüktü.İzmir'den helikopterle Manisa 19 Mayıs Stadyumu'na inen Başbakan Ahmet Davutoğlu

Başbakan Davutoğlu’nu yoğun ilgi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhuriyet Meydanında yapacağı miting için eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Manisa'ya geldi. Davutoğlu çiftine ilgi büyüktü.

İzmir'den helikopterle Manisa 19 Mayıs Stadyumu'na inen Başbakan Ahmet Davutoğlu eşi Sare Davutoğlu ile birlikte güzergah boyunca kaldırımlarda bekleyen vatandaşları selamlayarak Manisa Valiliğine geldi. Valilik önünde Manisalı çocuklar ve Manisa Valisi Erdoğan Bektaş tarafından çiçeklerle karşılanan Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu güler yüzleriyle dikkat çekti.

Manisa Valiliği önünde tören mangasını selamlayan Başbakan Davutoğlu daha sonra yol kenarında bekleyen vatandaşların yanına gitti. Başbakan Davutoğlu burada vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Başbakanın programına AK Parti'nin kurucularından Bülent Arınç da eşlik etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu Manisa Valiliğini ziyaretinin ardından Valiliğin önünde yer alan Cumhuriyet Meydanı'nda Manisalılara hitap edecek.

Başbakan Davutoğlu’nu yoğun ilgi

Başbakan Davutoğlu’nu yoğun ilgi

Başbakan Davutoğlu’nu yoğun ilgi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler