Başbakan Davutoğlu partililerle buluştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul'da partililerle bir araya geldi. Yaklaşık 1.5 saat süren toplantının ardından Davutoğlu, Beşiktaş'taki Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne geçti.Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda parti teşkilatı ve m

Başbakan Davutoğlu partililerle buluştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul'da partililerle bir araya geldi. Yaklaşık 1.5 saat süren toplantının ardından Davutoğlu, Beşiktaş'taki Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne geçti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda parti teşkilatı ve milletvekilleri ile toplantıda bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı saat 19.30'da başladı ve 21.00 sıralarında sona erdi. Toplantının ardından herhangi bir açıklama yapılmadı. Toplantının ardından Davutoğlu, Beşiktaş'taki Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset