Başbakan Cumur için ne dedi ?

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da konuştu.Başbakan, dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Trabzon eski Milletvekili Mustafa Cumur'a rahmet diledi.Başbakan, "Mustafa Cumur'a Allah'tan rahmet, ailesine de

Başbakan Cumur için ne dedi ?

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da konuştu.

Başbakan, dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Trabzon eski Milletvekili Mustafa Cumur'a rahmet diledi.

Başbakan, "Mustafa Cumur'a Allah'tan rahmet, ailesine de başsağlığı diliyorum. Gerçekten üzgünüz. Çok acı bir haber, çok acı bir olay" dedi.

Erdoğan, kalp krizi sonrasında yaşamını yitiren AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Eyüp Cenap Gülpınar'a da Allah'tan rahmet diledi.

Konuşması sırasında Aşık Veysel'in 'Benim Yarim Kara Topraktır' şiirinden bir bölüm okuyan Başbakan Erdoğan, "Toprak olmazsa bu dünyada kalacak yer bulamayacağımız gibi öteki aleme göçtüğümüz gibi yatacak yerimiz de olmaz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler