Başbakan çocukları da unutmadı!

Trabzon'da, bu yıl 11.'si organize edilen Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları kapsamında kente gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirilen açılış töreninin ardından Başbakanlık'a ait otobüsle havaalanına dönerken yolda eşi Emine Erdoğan ile birlikte

Başbakan çocukları da unutmadı!

Trabzon'da, bu yıl 11.'si organize edilen Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları kapsamında kente gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirilen açılış töreninin ardından Başbakanlık'a ait otobüsle havaalanına dönerken yolda eşi Emine Erdoğan ile birlikte çocuklara oyuncak dağıttı.

Olimpiyat bayrağı Türkiye'de ilk defa Trabzon'da dalgalanırken, bu yıl 11.'si düzenlenen Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları muhteşem bir törenle başladı. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda organize edilen açılış törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı.

Erdoğan, stattaki töreni sonuna kadar takip ederken, etkinliğin ardından halkın sevgi gösterileri arasında Başbakanlık'a ait otobüse yöneldi. Havaalanına doğru yola çıkan Erdoğan, yol boyunca da halkı selamladı.

Bir ara otobüsü durduran Başbakan Erdoğan, burada vatandaşlarla sohbet ederken, çocukları da unutmadı. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte otobüsün giriş kapısından çocuklara oyuncak dağıtan Erdoğan, miniklerin yüzünü güldürdü. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, otobüsün çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Vatandaşlar ise çocuğuna Erdoğan'ın dağıttığı oyuncakları alabilmek için birbirleriyle yarıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset