Başbakan CHP'li Gök'ü ağlattı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Mersin Milletvekili İsa Gök'ü neden ağlattı? CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Tükürdüklerini yalayacaklar' sözlerine atıfta bulunarak Erdoğan'a tepki gösterdi.Habertürk'te konuk olan CHP

Başbakan CHP'li Gök'ü ağlattı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Mersin Milletvekili İsa Gök'ü neden ağlattı? CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Tükürdüklerini yalayacaklar' sözlerine atıfta bulunarak Erdoğan'a tepki gösterdi.

Habertürk'te konuk olan CHP'nin yemin etmeyen tek milletvekili olan İsa Gök, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin etmeleri hakkındaki sözleri sonrası, yaşadığı duygusal anları canlı yayında anlattı.

 "BABAM GİBİ SİNİRDEN AĞLADIM"

Erdoğan'ın "Tükürdüklerini yalayacaklar, gelip yemin edecekler" sözlerinin ağrına gittiğini ifade eden İsa Gök "81 yaşındaki babam o gün ekran başında ağlamış. Babam gibi ben de sinirden ağladım. Bir Başbakan çıkmış açık açık küfrediyor. O sözler kurşun gibi işledi ban. O günden sonra yemin etmem mümkün değildi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler