Başbakan: " Balyoz süreci bitmedi!"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.Başbakan Erdoğan, Balyoz kararlarına ilişkin "Yargıtay, ilk derece mahkemesinin vermiş olduğu kararların bir bölümünü onadı, bir böl

Başbakan: " Balyoz süreci bitmedi!"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Başbakan Erdoğan, Balyoz kararlarına ilişkin "Yargıtay, ilk derece mahkemesinin vermiş olduğu kararların bir bölümünü onadı, bir bölümünü bozdu, bir bölümünü de düzelterek onamış bulunuyor. Süreç bitmiş, son nokta konulmuş değil. Süreç devam ediyor. Onun için takip edeceğiz" dedi.

Erdoğan, MHP milletvekili Engin Alan'la ilgili ise "İlgili süreç devam ediyor. Kesinleşmesi halinde Anayasamızın 83. ve 84. maddelerinde gereği neyse o yapılacaktır" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler