Balyoz'da flaş gelişme!

Gölcük Donanma Komutanlığı ve Eskişehir'de ele geçirilen Balyoz belgelerine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Tuğamiral Fahri Can Yıldırım'ın da bulunduğu 5 muvazzaf asker tutuklandı. Soruşturmayı yürüten savcı Hüseyin Ayar tarafından ifa

Balyoz'da flaş gelişme!

Gölcük Donanma Komutanlığı ve Eskişehir'de ele geçirilen Balyoz belgelerine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Tuğamiral Fahri Can Yıldırım'ın da bulunduğu 5 muvazzaf asker tutuklandı.

Soruşturmayı yürüten savcı Hüseyin Ayar tarafından ifadeleri alınan 6 asker, tutuklamaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nce sorgulanan ve aralarında Tuğamiral Fahri Can Yıldırım ile bir albayın da bulunduğu toplam 5 asker hakkında tutuklama kararı çıkarıldı. Bir muvazzaf asker ise serbest bırakıldı. 5 asker Hasdal Askeri Cezaevi'ne gönderildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler