Balta’dan Eroğlu’na Ziyaret

 Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta başkanlığındaki Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Yürütme Kurulu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu makamında ziyaret etti.BALTA, CUMHURBAŞKANI EROĞLUNU KURUL

Balta’dan Eroğlu’na Ziyaret

 

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta başkanlığındaki Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Yürütme Kurulu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu makamında ziyaret etti.


BALTA, CUMHURBAŞKANI EROĞLUNU KURULTAYA DAVET ETTİ

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ziyaret esnasında yaptığı konuşmada Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Yürütme Kurulu olarak kabulden büyük onur ve gurur duyduklarını belirterek Cumhurbaşkanı Eroğlu’na teşekkür etti. Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği’nin kuruluşu ve çalışmaları hakkında   bilgi veren Muhammet Balta,  Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun 15-18 Ekim tarihleri arasında birçok Türki devlet başkanı ve bakanın katılımıyla yapılacak Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı  ile Proje Olimpiyatları’na davet etti. Balta “Kurultayımızı onurlandırmanızı arzuluyoruz. Katılırsanız bizim için büyük bahtiyarlık olacak” dedi.


EROĞLU: “KURULTAYA KATILABİLİRİM”

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da, yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Yürütme Kurulu heyetini kutladı. Böylesi önemli bir kurultaya davet etmelerinden dolayı heyet üyelerine teşekkür eden  Eroğlu, programı ve zamanı uygun olması durumunda katılabileceğini söyledi.


ZİYARETİN ANISINA HEDİYE

Diğer heyet üyeleri de Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği  ile düzenleyecekleri kurultay ve proje olimpiyatları hakkında Cumhurbaşkanı Eroğlu’na ayrıntılı bilgi verdi. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, konuşmaların sonunda  ziyaret anısına Cumhurbaşkanı Eroğlu’na hediye takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset