Balta : Sorunları çözeceğiz

  Trabzon’un Yomra, Araklı, Sürmene ve Of ilçelerini ziyaret ederek AK Parti Teşkilatlarıyla bir araya gelen Balta, ilçelerin sorunlarıyla ilgili bili aldı. Balta, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın öncülüğünde sorunları en kısa zamanda çözec

Balta : Sorunları çözeceğiz

 

 

Trabzon’un Yomra, Araklı, Sürmene ve Of ilçelerini ziyaret ederek AK Parti Teşkilatlarıyla bir araya gelen Balta, ilçelerin sorunlarıyla ilgili bili aldı. Balta, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın öncülüğünde sorunları en kısa zamanda çözeceklerini belirterek "Amacımız bu bölgedeki sorunları tek tek ele alıp çözüme kavuşturmak. Her geldiğimizde kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız farklı farklı projeler geliştiriyorlar. Bizlerde bunları takip ediyoruz. Belediye başkanlarımızla birlikte her ay bir araya geliyoruz. Belediyelerimizin sorunlarını, sıkıntılarını çözmek için büyük gayret gösteriyoruz. Artık Türkiye'de iller birbirleriyle hizmette yarışıyor. Tatlı bir rekabet var. Her buraya geldiğimizde bir eksiği gidermeye çalışıyoruz. Bizler her zaman sizlerin yanındayız" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta kalp rahatsızlığı geçirip anjiyo olan işadamı Ayhan Sürmen’e ve AK Parti Trabzon İl Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Keleş’i de tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek “Geçmiş olsun” dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler