Balta görevinden ayrılacak mı?

Erdoğan Bayraktar’ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan ayrılmasının ardından gözler bakan yardımcısı Muhammet Balta'ya çevrilmişti.Türkiye’yi sarsan 17 Aralık operasyonuyla birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevinden ayrılan Erdoğan Bayraktar’ın ke

Balta görevinden ayrılacak mı?

Erdoğan Bayraktar’ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan ayrılmasının ardından gözler bakan yardımcısı Muhammet Balta'ya çevrilmişti.

Türkiye’yi sarsan 17 Aralık operasyonuyla birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevinden ayrılan Erdoğan Bayraktar’ın kendisi gibi Trabzonlu yardımcısı Muhammet Balta’nın da akıbeti belli oldu.

Bayraktar’ın bakan olmasıyla bakan yardımcılığına getirilen Muhammet Balta’nın yeni dönemde de görevine devam edeceği öğrenildi. Böylece Balta yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile çalışmaya devam edecek.

Öte yandan son günlerde sağlık problemleri nedeniyle sıkıntılı olan Balta’nın gelecek hafta Trabzon’a geleceği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler